Láchen!

Woensdag 20 december. Toch maar weer eens kijken naar Vandaag Inside, regelmatig meer dan 1 miljoen kijkers en in mijn omgeving wordt enthousiast verteld over het programma dat dagelijks van maandag t/m vrijdag is te zien op SBS.

Aan tafel Wilfred Genee (spelleider verkiezingsdebat SBS november 2023, Gouden Televizierring winnaar) , René van der Gijp (ex voetballer, mediapersoonlijkheid), Rutger Castricum (presentator PowNed) en Johan Derksen (ex voetballer, media persoonlijkheid).

“Zo mannen, hebben we er zin in!” Wilfred heeft er zeker zin in. “Johan, zullen we beginnen met het appelfilmpje?” “Die hebben we toch al vaker gezien?” zegt Johan. Het filmpje wordt gestart. Het is een reclame voor Tessa, de nieuwe appel van de Jumbo. Beelden appelbomen, jonge boerin rijdt op een trekkertje tussen de appelbomen, enthousiast vertellend over Tessa. Dan zegt een mannenstem: “En waar komt de Tessa vandaan?”. Nieuw beeld, de achterste van een vrouw met haar anus prominent in beeld. En daar floept een Tessa appel uit. Láchen! De mannen aan tafel hebben de grootste schik. Er wordt even lachend nagepraat en Wilfred legt al snel een bruggetje met het volgende filmpje, de Klokkenluider. “Die hebben we toch ook al vaker gezien?” “Ja maar die is zo goed, die doen we nog een keer”. Overbelicht beeld van een oudere, spierwitte man, van achteren die voor- en achterwaarts beweegt. Zijn enorme leuter en balzak klapperen tegen zijn bilnaad en zijn goed zichtbaar. Láchen! De tafel heeft het niet meer. Ook het publiek vermaakt zich kostelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *