Willie’s Advies (2)

Willie,

“Nederlanders  weer op 1”. De grootste in de nieuwe Tweede Kamer met 37 (!)  zetels. Dat had niemand voor mogelijk gehouden, zelfs ik niet. Ik heb alle verkiezingsdebatten op punten gewonnen volgens de media. Maar dat was niet echt moeilijk want de andere lijsttrekkers konden hun verhaal niet goed uitleggen aan de “gewone man”. Nou, laat dat maar aan mij over! Willie, ik ben benieuwd wat jij als “linkse” stemmer vond van onze overwinning.

Geert Wilders, Venlo.

Geert,

Gefeliciteerd met je winst. Ik was aangeslagen, maar ben er nu wel overheen. En ik moet toegeven dat je het goed hebt gedaan met de debatten. Je bent de enige lijsttrekker die doorheeft hoe het werkt in een “mediacratie”. Als je dan toch de baas wordt in Nederland dan heb ik nog een  verzoek. Ik lees in jullie verkiezingsprogramma: “De NPO is van het padje af: NPO66. In plaats van eerlijke informatie en ontspanning is het vooral bezig met propaganda. We worden dagelijks getreiterd met klimaatpaniek en diversiteitspropaganda. De financiering wordt dan ook geheel beëindigd”. Mijn vrouw en ik kijken vaak NPO: detectives, Lubach, Dit was het Nieuws. Kun je ervoor zorgen dat de NPO toch mag blijven?

Alvast bedankt.

Willie, Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *